MiDEP – інноваційний пакет присадок олив Е-ТЕС

З моторною оливою Е-ТЕС двигун працює як новий за будь-яких умов!
MiDEP – інноваційний пакет присадок олив Е-ТЕС

З моторною оливою Е-ТЕС двигун працює як новий за будь-яких умов!

Фахівці німецької компанії AutoChemie Bitterfeld GmbH зробили серйозний крок у майбутнє автомобільних олив. І це – пакет присадок MiDEP!

ЯК ПРАЦЮЄ MIDEP

Багаторічні дослідження дозволили усунути найголовнішу проблему двигуна – передчасний знос. У силовому агрегаті відбувається фізичний знос контактних поверхонь, який можна розглянути при великому збільшенні. Через мікрошорсткості нерівномірно розподіляється олива і при зіткненні незмащених поверхонь утворюються ще більш виражені деформації, що переходять на макрорівень.

Молекули MiDEP «розпізнають» дефекти на робочих поверхостях двигуна та концентруються біля них. При роботі двигуна молекули MiDEP акумулюють теплову енергію і направляють її на будівництво додаткового шару в проблемні та зношені зони стінок циліндра, зміцнюючи їх на мікрорівні.
Створений реметалізацією новий, тонкий, гнучкий шар надміцного металу не дозволяє утворюватися новим деформаціям під час зіткнень. Укріплені ділянки при постійній дії високої температури та тискові «вирівнюються», створюючи тверді, гладкі, поліровані поверхні без деформацій із вихідного металу у зношених зонах стінок циліндра. Після «вирівнювання» деформацій, утворений шар металу виступає захистом від зносу контактних поверхонь. Цей захист не втрачає своєї ефективності навіть в екстремальних умовах, таких як вологість, абразивний пил і бруд.

Комплекс MiDEP забезпечує чудовий захист від вологи та дуже ефективний при використанні в механізмах, що працюють за екстремальних умов. MiDEP розчиняє будь-яке накопичення шламу і запобігає майбутнім відкладенням у двигуні.


Основні переваги MiDEP:
• Адаптація під пробіг (Mileage)
• Захист деталей двигуна (Defence)
• Зниження витрати пального (Economy)
• Збільшення потужності двигуна (Power)

Завдяки комплексу MiDEP з'явилася можливість виготовляти моторні оливи нового покоління. Ця особливість робить оливи з MiDEP відмінними від інших мастильних матеріалів на сучасному ринку.

17:54